VERHUUR PORTOFOON

Voor de portofoon verhuur gebruiken wij het topmodel TK-3401D uit Kenwood’s assortiment. De TK-3401D portofoon is een digitale compacte, licentievrije portofoon met professioneel zendbereik. Voor gebruik van deze portofoons heeft u geen zendvergunning nodig.

De portofoon kan zowel analoog of digitaal gebruikt worden als licentievrije radio. Deze portofoon kan daardoor in combinatie gebruikt worden met bijvoorbeeld de Kenwood TK-3101, TK-3201 en TK-3301.

Een handzame, lichtgewicht portofoon die mede door de standaard li-ion accu ook nog eens een geweldige operationele gebruiksduur heeft. Standaard voorzien van nylon tasje met broekclip. De accu gaat (max.) 14 uur mee en met de snellader is deze in ongeveer 3 uur weer opgeladen. Wij hebben meervoudige laders van 1 of 6 stuks, dus u kunt alle portofoons tegelijk opladen.

Portofoon verhuur huurperioden

De huurperioden en aantallen zijn flexibel en een snelle levering is mogelijk. Indien nodig, kunt u de portofoons bij ons de volgende dag al ophalen. Dit op vertoon van legitimatie en betaling en er wordt een huurcontract opgesteld.

Verzendkosten

De portofoons kunnen worden opgehaald, gebracht (afhankelijk van welke plaats) of tegen betaling van de verzendkosten (verzekerde verzending op basis van aantal portofoons, inclusief retouretiket via PostNL Business Center) worden toegestuurd. Ook kunnen de portofoons per koerier gebracht worden.

kenwood-tk-3401d-digitale-portofoon-dpmr-1

kenwood-TK-3401D_box-content

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met IBD.